Službeni susret čelnika Vanjskotrgovinske komore BiH i Aluminija d.d. Mostar

Aluminij Mostar

Novoimenovani član Predsjedništva Vanjskotrgovinske komore BiH dr. Vjekoslav Vuković posjetio je danas Aluminij d.d. Mostar, gdje su mu domaćinima bili v.d. direktora Društva Dražen Pandža i predsjednik Nadzornoga odbora Društva Dalibor Miloš.

Vuković je, na službeni poziv Aluminijeve Uprave, došao u radni posjet kako bi, uz službeno upoznavanje, zajednički utvrdili strategiju daljnje poslovne suradnje. Napominjemo kako je VTK BiH bila od značajne pomoći u Aluminijevu nastojanju za suspendiranjem carine na uvoz nelegiranoga aluminija koja je onemogućavala gospodarski razvoj i izvozni iskorak BiH, te kako stalna razmjena informacija i zajedničko djelovanje ove komore s velikih gospodarskim subjektima u BiH u konačnici uvijek vodi osjetnoj koristi državnoj ekonomiji i dodatnomu priljevu novčanih sredstava u državni proračun.

Aluminij d.d. Mostar je, kao uvjerljivo najveći pojedinačni izvoznik u BiH, itekako zanimljiv tijelu koje je najčešće prvom adresom u komunikaciji stranih poslovnih subjekata s vlastima i gospodarstvenicima unutar BiH, ali i cijenjenim savjetodavnim tijelom za brojna državna ministarstva, kada je riječ o gospodarskim pitanjima.

Aluminij Mostar
Korporativne komunikacije