Relax Outdoor Center

Aluminij Mostar

Na tek 12 km udaljenosti od Mostara, u očaravajućoj ljepoti obale rijeke Bune, na čak 2000 četvornih metara smjestilo se odmaralište Relax Aluminij, u vlasništvu hercegovačke tvrtke svjetskoga glasa Aluminija d.d. Mostar.

Hladovinom drvoreda, ljepotom osunčanih travnjaka te šarolikim cvijećem ispunjeni Relax u svojim bungalovima, s čijih se terasa pruža nezamjenjiv pogled, te u prostranomu parku za smještaj kamp prikolica nudi vrhunski odmor, opuštanje i gotovo meditativno stapanje s prirodnim ljepotama mostarske Bune. Posjetiteljima su, osim smještaja sa zajutarkom i ugodnoga okružja za šetnju među voćkama, borovima, živicom i cvijetnjacima, na raspolaganju i mogućnosti plivanja, ribolova, tenisa, maloga nogometa i boćanja. Ugodan tradicionalni restoran svakako upotpunjuje ponudu.

Relax se prostire na samoj bunskoj obali, raspolaže s 48 priključaka u autokampu te s osam vrhunski uređenih bungalova unutar kojih je smješteno 48 ležajeva u 15 apartmana, između kojih se svakako ističe President apartman. Svaka je soba klimatizirana i opremljena luksuznim pokućstvom, kuhinjom, kupaonicom te kabelskom televizijom i pristupom na Mrežu, dok cijena smještaja uključuje boravišnu i druge nužne pristojbe.

Relax Aluminij nalazi se u neposrednoj blizini izletišta Buna, kao i magistralne prometnice M-17 koja povezuje Sarajevo, Mostar i Metković, a duljinom koje se smjestilo na desetke odredišta s prirodnim, povijesnim i kulturnim blagom ovoga podneblja.

Od Relax Aluminija Blagaj je udaljen 5 km, Mostar 12 km, Počitelj 20 km, Međugorje 23 km, Neum 64 km, Dubrovnik 126 km, Sarajevo 138 km, te Split 166 km.

Kontakt telefon za informacije i rezervacije jest +387 36 480 199.

Više je fotografija dostupno na sljedećoj poveznici.

aluminij.ba
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar