Vrt Aluminija

Aluminij Mostar

S pravom nazvan tvornicom u vrtu, Aluminij se diči svojim raskošnim rajskim Vrtom, koji je istinskim svjedočanstvom naše predanosti i brige za čovjekovu životnu sredinu. Tu njegujemo gotovo 180 biljnih vrsta, te čitav niz životinja, neprestance skrbeći za vodu, tlo, zrak, štednju prirodnih bogatstava, kao i za sprječavanje zagađenja okoliša, rijeka i podzemlja. Čak i vodu koju koristimo za kanale, ribnjake i navodnjavanje, crpimo s 18 metara dubine, s obzirom na to da je južna mostarska kotlina bogata čistom podzemnom vodom, da bismo ju ispustili u rijeku Neretvu.

Aluminijev Vrt sve posjetitelje ostavlja bez daha, od državnih poglavara i diplomata, umjetnika i športaša svjetskoga glasa, do učenika i studenata, a kako i ne bi kada podsjeća na veleban perivoj kakova velegrada, usred kojega je posebna poslastica stilski uređen tvornički restoran na samoj obali rijeke Neretve i Aluminijeva bistro-plavoga jezera, na čijoj se površini zrcale grane, travke i cvjetovi našega ukrasnog bilja.

Mjesto je to u kojemu i Vi možete doživjeti posebne trenutke, unajmiti restoranske ili dvorišne prostore za organizaciju domjenaka, za proslave vjenčanja, obljetnica, krstitki i bilo čega drugoga. Kontaktirati nas možete putem naše Facebook stranice (Vrt Aluminija) ili izravno na broj +387 63 699 858.

Zabava na obali našega jezera ostat će Vam u trajnomu sjećanju, a otvaramo Vam mogućnost posjeta i našoj Vinariji Aluminij, u kojoj možete kušati vrhunska vina i likere iz naše linije Glinik. Promidžbeni video Vrta zbog kojega ćete poželjeti svoje posebne trenutke proslaviti upravo u njemu, pogledajte na ovoj poveznici.

Više je fotografija dostupno na sljedećoj poveznici.

aluminij.ba
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar